HTML

Miért ne pasizz?

A pasikról...

Friss topikok

  • Miért ne pasizz?: és egyébként a férfiak is el vannak látva tökéletesen és szemtelenül csinos sztárokkal,akár énekes... (2011.02.10. 18:35) Miért csak.....?

Linkblog

Archívum

2011.02.07. 17:58 Miért ne pasizz?

Miért csak.....?

 A mai kérdésünk:

Miért csak Sunaszemle van,és miért nincs Pasiszemle ?

A kérdés tök egyszerű,a válasz viszont bonyolultabb. 

A "közhiedelem" azt mondja,a nőket NEM érdeklik meztelen férfi testek,és testrészek látványa,míg a férfiakat jobban érdekli a női nem "szépsége".

Fiúk,ne mondjátok,hogy ti nem örültök neki,hogyha egy nő azt mondja rátok: "Nézd,milyen csodás teste van". Dehogynem örültök neki.De természetesen nem tesz jó az "image"-eteknek....Ugye?! Hát,tudjatok róla,ti pasik....A nők igenis szeretnek meztelen testeket látni.Szeretjük a FÉRFIAKAT!!! 

Amikor egy pasi csak úgy rákattint egy képre,és "Hűűű,ezek a mellek,ez a segg,ez az arc...! Sunázám!!!" Vagy épp:"Úristen,de csúnya vagy...inkább Ruháznám"....

Hát ezt hívják úgy,hogy bunkóság! Mi ugyanúgy megtehetnénk ezt,egy srácot lebuzizni,vagy épp azt mondani rá:"Csodás!"

Értsetek meg minket is,amikor megfordulunk egy fiú után....És CSINÁLJATOK NEKÜNK EGY HONLAPOT,ahova felnyomhatjuk exeinket,és eldönthetjük....Ruháznánk,vagy....:P A fiúkat!!!

 

Sok szeretettel!:)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://miertnepasizz.blog.hu/api/trackback/id/tr912644849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanli 2011.02.07. 19:29:42

hm hm ez igen érdekes cikk.

de azt kell mondjam, hogy ti tökéletesen mások vagytok mint a férfiak.. természeseten nem jobbak nem rosszabbak csak mások.

a lényeg, hogy butaság lenne létrehozni egy pasiszemlés oldalt. Ott van nektek a sztárok az a jóképü SP, Justin Bieber vagy ki szal érted. :)

Miért ne pasizz? 2011.02.10. 18:34:29

tényleg úgy gondolod,hogy ha egy nő FÉRFIRA vágyik,akkor egy SP vagy Justin Bieber megteszi?:) Ne éljetek ilyen tökéletesen felépített illúzióban!!!:)

Miért ne pasizz? 2011.02.10. 18:35:29

és egyébként a férfiak is el vannak látva tökéletesen és szemtelenül csinos sztárokkal,akár énekesekről akár színészekről beszélünk!:)
süti beállítások módosítása