HTML

Miért ne pasizz?

A pasikról...

Friss topikok

  • Miért ne pasizz?: és egyébként a férfiak is el vannak látva tökéletesen és szemtelenül csinos sztárokkal,akár énekes... (2011.02.10. 18:35) Miért csak.....?

Linkblog

Archívum

2011.02.04. 20:22 Miért ne pasizz?

A "férfi" és Női viselkedés...

Lássuk csak...Kezdjük a "férfiakkal"....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Noss,ha egy ilyen "suna" elmenne mellettetek,ti ? tennétek? Természetes:

Utána fordulás,cici-popsi megtekintés,és osztályozás.Így van? Ti kezelhetitek a nőt rongyként? Akkor mi miért ne tehetnénk a fordítottját?

Nézzük a női szemszöget:

 

 

 

 

 

 

 Noss ha egy ilyen pasi elmenne mellettem...hát...lehet,hogy szívinfarktust kapnék...Miért? Mert ilyen csak a mesékben létezik....túl szép ahhoz,hogy igaz legyen...De ha mégis létezne...Miért ne fordulhatnék utána? Miért ne szólhatnék be én is,hogy "Hűűű,azt a segget nézd!!"? Miért ne osztályozhatnám?

Mert mindenki azt mondaná rám,hogy egy utólsó szemét vagyok...Mert a pasinak "szabad"....Nekünk miért nem?!

Miért kell,hogy a pasi beszóljon egy nőnek,ha ugyanazt csinálja mint ő? Mert nekik ez természetes? Mi van ha én is természetesnek akarom? Mi van,ha úgy akarok végigmenni az utcán,hogy ne szóljanak be,hogy "Mekkora jó csaj" vagy "De jó a séród"??

Bántja az önbizalmukat? Bánhatja is...A "híres férfi" önbizalmat...Szar lehet,ha valaki sárba tiporja...

Sok szeretettel....

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://miertnepasizz.blog.hu/api/trackback/id/tr862639302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása